servicii

CURĂȚARE COVOARE

PACHET COMPLET DE LA PRELUARE LA LIVRARE

CARPETIM oferă servicii de calitate de curățare, spălare și igienizare a covoarelor în 8 PAȘI.

Servicii

Preluare

În momentul plasării comenzii, la cerere, se stabilește un interval orar în care un reprezentant Carpetim va colecta covorul de la adresa indicată de client.

Desprăfuire

Desprăfuirea se face printr-un sistem automat în 3 faze: periere pentru eliminarea firelor de păr, vibrare și absorbție a particulelor de praf acumulate în covor.

Spălare

Prima fază constă în înmuierea și pulverizarea detergentului pe suprafața covorului. Urmează curățarea cm cu cm, cu ajutorul unui sistem dotat cu perii rotative.

Clătire

În această etapă, covorul este clătit în întregime. La clătire se utilizează balsam, ce conferă o senzație plăcută de prospețime și finețe covorului.

Centrifugare

Covorul este introdus în centrifugă, care are rolul de a elimina 95% din apă. Setarea turațiilor/minut se face în funcție de tipul și suprafața covorului.

Uscare

Uscarea se face într-un spațiu izolat, unde covorul este suspendat pe un sistem de cadre pentru a se usca la o temperatură și umiditate controlate.

Finisare

În această etapă covorul este periat manual pentru îndepăratarea scamelor și revigorarea țesăturii. Se aplică parfumant pentru un miros plăcut.

Livrare

Pentru a fi protejat de orice murdărie pe durata transportului, covorul este ambalat într-o folie de plastic și livrat la domiciliu, la cererea clientului.

Prețuri

fără transport

orice țesătură și dimensiune

CARPETIM vă așteaptă la sediul spălătoriei din cartierul Mănăștur, pentru a vă oferi servicii de spălare și igienizare a covorului dvs.  Vă stăm la dispoziție cu utilaje ultra moderne pentru o curățare profesională a covoarelor cu orice tip de țesătură sau dimensiune. Pentru mai multe informații, accesează oricare dintre modalitățile de mai jos sau vino cu covorul la noi!

cu transport inclus

comandă minimă: 6 mp

CARPETIM vă pune la dispoziție serviciul de colectare și livrare a covorului la domiciliu. Acest serviciu este asigurat exclusiv pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca. Pentru a beneficia de acest serviciu, comanda minimă este de 6 MP. Pentru programări, accesează oricare dintre modalitățile de contact de mai jos sau sună la numărul:
0758-083-003

Contact